Bestel snel de laatste F1 tickets voor GP Imola

Grand Prix van Italië

Racefans opgelet! Van vrijdag 19 t/m 21 mei 2023 wordt de Grand Prix van Imola (Italië) verreden. Wil je als autosportliefhebber deze bijzonder race zelf bijwonen, maar heb je nog geen tickets kunnen bemachtigen? Geen zorgen! Via Actievandedag.nl zijn de laatste F1 tickets verkrijgbaar voor de race in Italië.

Laatste F1 tickets voor GP Saoedi-Arabië en Abu Dhabi

F1 tickets

Het is de afgelopen jaren niet zo spannend geweest als dit seizoen. Max Verstappen en Lewis Hamilton wisselen elkaar regelmatig af als leider in het F1 klassement. Tijdens de Grand Prix van Mexico deed Verstappen echter goede zaken door wederom 25 punten bij te schrijven en het verschil naar 19 punten te brengen. Met nog slechts vier races te gaan is het erop of eronder voor de kemphanen. Hoeveel punten er nodig zijn voor het kampioenschap is echter lastig te voorspellen.

F1 tickets voor GP Saoedi-Arabië nu verkrijgbaar!

Max Verstappen oranje tribune

De strijd tussen Hamilton en Verstappen is nog nooit zo spannend geweest. Ben jij live bij de voorlaatste race en zie jij wellicht Max Verstappen wereldkampioen worden? Boek dan een compleet verzorgde reis naar de GP van Saoedi-Arabië en wie weet ben jij als F1-fan bij dit historische moment.

Bekijk hier de voorlopige F1-kalender van 2022

Formule 1 startopstelling

Bekijk op deze pagina de voorlopige kalender van 2022. Hoewel het seizoen nog in volle gang is, heeft de FIA een voorlopige kalender naar buiten gebracht met maar liefst 23 Grand Prixs. Niet eerder stonden er zoveel races gepland in een tijdsbestek van slechts 36 weken. Uiteraard is alles nog onder voorbehoud en kan er nog het een en ander wijzigen.

Mis geen enkele F1 aanbieding

Schrijf je in voor onze gratis nieuwsbrief! Wees er als eerste bij als er F1 tickets beschikbaar komen of als prijsdalingen zijn!

We spammen niet! Door op aanmelden te klikken ga je akkoord met ons privacybeleid.