F1 tickets kopen

Ook dit jaar lijkt weer een fantastisch racejaar te worden. Ben je van plan om een race bij te wonen? Je hebt bij de diverse aanbieders de mogelijkheid om een ticket aan te schaffen. Natuurlijk is het handig om eerst voor jezelf te bepalen bij welke races je aanwezig wilt zijn en welke kosten je zou willen maken. Het betreft vanuit Nederland in veel gevallen een 4-daagse trip. Zodra je je budget weet, kun je gaan rondkijken en je laten informeren over de mogelijkheden. Arrangementen met geweldige parcours en schitterende accommodaties behoren tot de mogelijkheden.ets of een verzorgde reis?

Dit jaar is er op bijna dertig locaties de mogelijkheid om een race bij te wonen. De aftrap zal in Barcelona zijn, waar het testcircuit begint. Dit testcircuit is opgedeeld in twee keer drie dagen. Het is natuurlijk aan jou welk locaties je wilt bezoeken. Ben je bereid om naar Australië, Canada of Afrika af te reizen? Of blijf je liever in Europa? Het is handig om je bij deze zoektocht naar de juiste arrangementen goed te laten informeren. Wil je een transfer van en naar de luchthaven? Een luxe of minder luxe hotel? Aan jou de keuze.

In sommige gevallen kun je natuurlijk zelf naar de bestemming rijden en heb je geen transfers nodig. Check goed wat bij de tickets zit inbegrepen. Veel hotels bieden een half pension. Andere hotels alleen een ontbijt of soms helemaal niets. In de meeste gevallen kun je in het betreffende land prima gebruik maken van het openbaar vervoer, maar dat is natuurlijk op iedere bestemming anders. Uiteraard hangt het van je eigen interesse af voor welke bestemming je kiest. Weersomstandigheden kunnen hierbij een afweging zijn, alsook de omgeving en de (reis)afstand. Het is maar net wat je wil en hoelang je van huis wil of kan zijn. Zoveel mensen, zoveel wensen.

F1 Reizen en tickets overzicht

Best beoordeeld!
TUI

TUI

 • Compleet verzorgde reis;
 • Altijd inclusief F1 ticket en transfer naar het circuit;
 • Met vliegtuig of eigen vervoer;
 • Paddock Club mogelijkheden.
Meest gekozen!
P1 Travel

P1 Travel

 • Losse F1 tickets;
 • Compleet verzorgde reizen, incl. F1 tickets;
 • Exclusieve Oranje Tribune;
 • Optioneel: upgraden F1 tickets;
 • Paddock Club mogelijkheden.
Corendon

Corendon

 • Compleet verzorgde reis;
 • Altijd inclusief F1 tickets;
 • Exclusieve Oranje Tribune;
 • Optioneel: upgraden F1 tickets.
Stip Reizen

Stip Reizen

 • Compleet verzorgde reis;
 • Altijd inclusief F1 tickets;
 • Exclusieve Oranje Tribune;
 • Optioneel: upgraden F1 tickets.
Sportreizen.com

Sportreizen.com

 • Compleet verzorgde reizen, incl. F1 tickets;
 • Hotelarrangement;
 • Bus arrangement;
 • Optioneel: upgraden F1 tickets;
 • Op maat gemaakte (groeps)reis.
Grandprixs.nl maakt gebruikt van affiliate links. Indien u een ticket bestelt of F1 reis boekt ontvangen wij mogelijk een kleine commissie. Deze bijdrage gebruiken wij om de website up-to-date en online te houden.

Mis geen aanbieding

Wees er als eerste bij als er F1 tickets beschikbaar komen of als prijsdalingen zijn!

We spammen niet! Lees ons privacybeleid voor meer info.

Populaire F1 tickets

In mei is ons eigen land aan de beurt! Iedereen die maar enigszins interesse in de autosport heeft, weet het circuit in Zandvoort blindelings te vinden. Dit jaar zal de Grand Prix openen in Zandvoort. Een buitengewone eer voor de Nederlandse fans, mede te danken aan het succes van Max Verstappen.

En rond het begin van de zomer wordt doorgaans de GP van Spanje verreden. De sfeer is er altijd fantastisch. In mei is het in Spanje vrijwel altijd aangenaam weer en de vele terrasjes en restaurants maken het tot nog een extra reden om deze race te bezoeken. Iets dichterbij huis wordt de Grand Prix van Frankrijk gereden. Het circuit Le Castellet ligt in de omgeving van Marseille. Frankrijk is natuurlijk een populair vakantieland bij de Nederlanders. Bij uitstek een fantastische optie om een mooi uitstapje te maken.

Ook de Grand Prix van Oostenrijk is populair onder de fans van Max Verstappen. Dit komt natuurlijk door omdat de GP van Oostenrijk relatief dichtbij is, het de thuisbasis is van Red Bull Racing én een eigen Oranje Tribune heeft! Het circuit kent een roerig verleden en heeft diverse naamsveranderingen doorgemaakt. Eveneens in de zomermaanden kun je de Red Bull ring, zoals het nu heet, bezoeken. De volgende Europese race is in Engeland en om precies te zijn op het geweldige Silverstone circuit. Deze race wordt jaarlijks rond juli/augustus verreden.

In hartje zomer kun je vervolgens naar de Grand Prix van Hongarije, vlakbij Boedapest. En een ander populair circuit is die in België. Spa Francorchamps is een vrij lang circuit van zeven kilometer.

F1 tickets

Formule 1 races buiten Europa

Heb je uit bovenstaande bestemmingen nog geen keuze kunnen maken? Dan wijzen we je graag nog op de volgende locaties. Je hebt bijvoorbeeld nog de keuze om naar Monaco af te reizen. Deze Grand Prix zal daar op 23 mei 2021 plaatsvinden. Het parcours kent veel scherpe bochten en smalle straten. Een ware uitdaging voor de coureurs. En je hebt als ware fan waarschijnlijk ook van het Baku Street Circuit in Bakoe gehoord. Bakoe betreft de hoofdstad van Azerbeidzjan. Het circuit bevat 20 bochten en is zes kilometer lang. De Grand Prix in Azerbeidzjan begint zeker terrein te winnen bij bezoekers.

Overweeg je een langere trap? Ga over de oceaan naar het oosten van Canada. Montreal is “the place to be”. Montreal zal in het teken staan van de Grand Prix. Als toerist zijn er vele mogelijkheden om je naast de Grand Prix nog te vermaken. Dus een heerlijke vakantie behoord tot de mogelijkheden.

Kortom, zoveel mogelijkheden! Het komende najaar zijn er natuurlijk nog Grand Prix tickets voor Italië, Singapore, Rusland, Japan, Verenigde Staten, Mexico, Brazilië en Abu Dhabi.

Mis geen enkele F1 aanbieding

Schrijf je in voor onze gratis nieuwsbrief! Wees er als eerste bij als er F1 tickets beschikbaar komen of als prijsdalingen zijn!

We spammen niet! Door op aanmelden te klikken ga je akkoord met ons privacybeleid.