Formule 1 op TV kijken

Inhoudsopgave

Waar kan je de Grand Prix van dit weekend kijken op TV? Deze vraag wordt ons vrijwel ieder raceweekend wel gesteld. Zeker sinds de komst van Viaplay is er veel onduidelijk over waar je op televisie de Formule 1 races kan bekijken. Het gehele Formule 1 seizoen kan dit jaar gevolgd worden op de kanalen van Viaplay.

Formule 1 kijken op Ziggo Sport

Formule 1 op TV kijken kan je dus live kijken met een abonnement op Viaplay. Deze streamingsplatform is nieuw in Nederland en zendt naast de Formule 1 ook tal van andere populaire sporten uit. Een abonnement kost op dit moment € 13,99 per maand bij 12 maande of € 15,99 per maand.

Je kan dan op mobiel, tablet en PC naar de koningsklasse kijken. Bovendien stream je ook gemakkelijk naar je TV met Apple Airplay en Google Chromecast.

Wil je op de hoogte blijven van Viaplay-aanbiedingen? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief, dan ontvang je direct een notificatie bij een leuke aanbieding!

Ziggo zendt samenvatting uit

Als trouwe Ziggo-klant kan je dus niet meer kosteloos genieten van de F1. Wel wordt nog altijd het racecafé uitgezonden en wordt daar gebruikgemaakt van beelden van Viaplay. Via Ziggo Sport op kanaal 14 kijk je dus naar alle samenvattingen van de F1. Van vrije trainingen en kwalificatie tot aan de race zelf op zondag.


Mis geen aanbieding

Wees er als eerste bij als er F1 tickets beschikbaar komen of als prijsdalingen zijn!

We spammen niet! Lees ons privacybeleid voor meer info.

Luister naar commentaar van Olav Mol en Jack Plooij

Velen missen het vaste commentaar van F1-commentator Olav Mol en pit-reporter Jack Plooij. Gelukkig hebben ze daar iets op gevonden, namelijk GrandPrixradio. Via hun website, de Google Play Store of App Store kan je hun applicatie downloaden om in plaats van het Viaplay-commentaar naar Jack en Olav te luisteren. Inmiddels is het vereist om Grand Prix Radio premium aan te schaffen voor € 1,99 per maand. Hiermee ondersteun je Jack en Olav om het commentaar mogelijk te maken.

Formule 1 kijken via Sky Sports

Heb je liever Engels commentaar, woon je in Engeland of wil je om een andere reden liever via Sky Sports naar de Formule 1 kijken, dat kan ook. De betaalzender zendt namelijk alles dat met de koningsklasse te maken heeft uit. Van vrije training tot aan de grand prix op zondag. Om Sky Sports te ontvangen in Nederland heb je echter wel een satelliet verbinding nodig.

F1 op TV kijken

Mis geen enkele F1 aanbieding

Schrijf je in voor onze gratis nieuwsbrief! Wees er als eerste bij als er F1 tickets beschikbaar komen of als prijsdalingen zijn!

We spammen niet! Door op aanmelden te klikken ga je akkoord met ons privacybeleid.