Bestel snel de laatste F1 tickets voor GP Imola

Racefans opgelet! Van vrijdag 19 t/m 21 mei 2023 wordt de Grand Prix van Imola (Italië) verreden. Wil je als autosportliefhebber deze bijzonder race zelf bijwonen, maar heb je nog geen tickets kunnen bemachtigen? Geen zorgen! Via Actievandedag.nl zijn de laatste F1 tickets verkrijgbaar voor de race in Italië.

F1 tickets voor de Grand prix van Imola

Via Actievandedag.nl zijn de laatste passe-partouts voor de GP van Imola te bestellen. Met een passe-partout heb je direct een toegangskaart voor vrijdag, zaterdag én zondag. Je bepaalt zelf of je de tickets gebruikt voor het gehele weekend of dat je liever alleen de racedag bezoekt. 

De laatste weekend tickets kosten slechts € 84,50 Uitverkocht!

Deze passe-partout is voor staanplaatsen in het veld. Hiermee kan je plaatsnemen naast de tribunes bij start-finish, bocht 2 t/m 6 en vanaf bocht 13 t/m 16. Met staanplaatsen sta je op de meeste locaties voor de tribune(s) en heb je prima zicht op de race. Ook als de coureurs even niet voorbij scheuren hoef je niets te missen dankzij de grote schermen langs het circuit.

GP van Imola bezoeken

De GP van Imola is het snelst te bezoeken met het vliegtuig. KLM vliegt namelijk vanaf Schiphol rechtstreeks naar Bologna. Binnen 2 uurtjes vliegen zet je al voet op Italiaanse bodem.

Een andere optie is met de auto naar Imola afreizen. Utrecht – circuit Autodromo Enzo e Dino Ferrari is circa 14,5 uur rijden. Een flinke rit, maar goed te doen als je kan afwisselen met het rijden. Neem dus vooral je vriend(in) mee naar deze klassieke F1 race!

Programma van de Grand Prix van Imola 2023

Op vrijdag 19 mei begint de koningsklasse om 13:30 uur met de eerste vrije training van het raceweekend. Aan het eind van de middag wordt van 17:00 – 18:00 uur de tweede vrije training verreden en is het voor de Koningsklasse wachten op de volgende en laatste vrije training, welke op zaterdag 20 mei om 12:30 uur plaatsvindt.

De startposities worden op zaterdag 20 mei vanaf 16:00 uur verdeeld tijdens de kwalificatie. De race zelf is uiteraard op zondag 21 mei en begint om 15:00 uur met de formation lap. In praktijk is de zondag de meest drukke dag om te bezoeken, zorg er daarom voor dat je ruim voor aanvang aanwezig bent, zodat je nog een mooi plekje kan uitzoeken.

De voorgaande edities werden verreden in een heerlijk zonnetje met circa 21 graden. Wij gaan van het positieve uit en hopen daarom ook dit jaar weer van een heerlijk zonnig weekend. Kijk voor vertrek altijd goed naar de weersverwachting en neem voldoende zonnebrand mee!

Plaats een reactie