Grand Prix van Bahrein

Inhoudsopgave

De Grand Prix van Bahrein wordt verreden op het Bahrain International Circuit. Deze Grand Prix staat sinds 2004 op de Formule 1-kalender en is daarmee een van de eerste races die buiten Europa, Azië en Noord- en Zuid-Amerika plaatsvond. 

De Grand Prix van Bahrein is vrijwel ieder seizoen op de kalender te vinden en niet zonder reden. Het circuit kent namelijk mooie lange stukken die word afgelost met een paar mooie slingers.

Eilandenstaat Bahrein

De Grand Prix van Bahrein staat ieder seizoen garant voor spektakel. De start van de race is ’s avonds, waardoor de GP Bahrein ook in het donker plaatsvindt. De vele lampen zorgen ervoor dat het woestijnachtige gebied goed verlicht wordt voor de coureurs. Verstappen weet de laatste jaren een mooie eindklassering neer te zetten in Bahrein met een tweede plaats in het seizoen van 2020 als hoogtepunt.

F1 tickets en reizen voor de GP van Bahrein

Voor deze race zijn zowel tickets, arrangementen als complete F1 reizen verkrijgbaar. Tickets voor het raceweekend zijn niet heel duur, waardoor je het meeste kwijt zal zijn aan vliegtickets. Wil je deze race graag live bijwonen, dan kan je kiezen voor een compleet verzorgde reis naar deze GP, of je stelt zelf je reis samen.


Mis geen aanbieding

Wees er als eerste bij als er F1 tickets beschikbaar komen of als prijsdalingen zijn!

We spammen niet! Lees ons privacybeleid voor meer info.

Activiteiten in de omgeving

Naast het bezoeken van de GP van Bahrein is er nog veel meer te doen in de omgeving. Zo bestaat de eilandstaat uit maar liefst 33 eilanden in de Perszische Golf, die onderling verbonden zijn middels diverse bruggen. De het huidigie klimaat is Bahrein grotendeels woestijnachtig. De temperaturen zijn dan ook het gehele jaar door vrij hoog, maar wel aangenaam. Tijdens een bezoek aan de Grand Prix van Bahrein kan je genieten van het waterpark The Lost Paradise of Dilmun, afkoelen aan de prachtige kustlijnen of shoppen in de hoofdstad Manama.

Bahrein in de nacht

Mis geen enkele F1 aanbieding

Schrijf je in voor onze gratis nieuwsbrief! Wees er als eerste bij als er F1 tickets beschikbaar komen of als prijsdalingen zijn!

We spammen niet! Door op aanmelden te klikken ga je akkoord met ons privacybeleid.