Grand Prix van Singapore

Inhoudsopgave

De Grand Prix van Singapore is de eerste GP van de F1-kalender buiten Europa. Liefhebbers van de autosport kunnen hun hart ophalen; de tickets voor deze race zijn relatief goedkoop. Aan de andere kant is de prijs voor een reis naar Singapore wel aan de hoge kant. Alles over GP tickets, de reis en het verblijf lees je hieronder.

De Formule 1 in Singapore

Singapore is weliswaar aan de andere kant van de wereld, maar dat betekent niet dat we extra vroeg ons bed uit moeten. De race wordt namelijk ’s avonds verreden. Verwacht dus een andere atmosfeer dan de voorgaande GP’s.

Ook de temperatuur ligt aanzienlijk hoger. Rond september/oktober liggen de temperaturen namelijk nog boven de 30 graden. Het is dan ook niet zonder reden dat de GP van Singapore pas na zonsondergang wordt verreden. Coureurs worden tijdens deze 300 kilometer lange straatrace op hun uithoudingsvermogen getest.

Hier F1 tickets
Oops.. Er is iets fout gegaan aan onze kant. Probeer het opnieuw.
Gelukt! Je ontvangt vanaf nu onze maandelijkse mail.

Mis niets

Wees er als eerste bij als er F1 tickets beschikbaar zijn of prijsdalingen doorgevoerd worden!

F1 tickets en reizen voor GP Singapore

Zoals hierboven reeds is aangegeven zijn tickets voor de Grand Prix van Singapore niet heel prijzig. De grootste kostenpost is namelijk een vliegticket naar Azië.

Mocht je alleen voor het stratencircuit komen dan is het wellicht een dure aangelegenheid, terwijl een bezoekje aan de Formule 1 tijdens een vakantie of stedentrip dan weer mooi is meegenomen.

Tickets voor de tribunes beginnen voor het hele weekend al vanaf € 210,-. Staanplaatsen zijn uiteraard nog goedkoper, maar met de zomerse avonden in Singapore minder aan te raden.

Ben je op zoek naar een compleet verzorgde F1 reis of stedentrip? Ook deze worden aangeboden door onze partners. Kijk voor de meest actuele prijzen hierboven in ons prijsoverzicht en klik op de groene knoppen in de tabel.

Hoe laat begint de GP van Singapore?

Het raceweekend vindt plaats van vrijdag t/m zondag. Vrijdagochtend om 09:55 uur vindt de vrije training plaats. Vrijdagmiddag vindt vervolgens de tweede vrije training plaats om 14:30 uur.

Dan mogen de teams op zaterdag om 11:55 uur nog eenmaal de pitstraat uit voor een derde en laatste vrije rondje. Om 15:00 uur Nederlandse tijd worden de kwalificaties verreden en worden de startplaatsen verdeeld.

De GP van Singapore begint in 2020 om 14:10 uur Nederlandse tijd.

  • 1e vrije training – vrijdag om 09:55 uur;
  • 2e vrije training – vrijdag om 14:30 uur;
  • 3e vrije training – zaterdag om 11:55 uur;
  • Kwalificatie – zaterdag om 15:00 uur;
  • Race – 14:10 uur.