Gratis F1 TV Pro met Ziggo Sport

Heb jij thuis televisie van Ziggo én heb je daarbij Ziggo Sport Totaal? Dan kan je gratis gebruikmaken van F1 TV Pro. Met dit exclusieve abonnement zit je bovenop op de actie en haal je nog meer uit het Formule 1-weekend.

Dankzij F1 TV Pro bepaal je zelf naar welke camera’s je kijkt en heb je de regie zelf in handen. Voor de Formule 1-fans is dit een absolute must-have en als Ziggo-abonnee nu ook nog eens helemaal gratis.

Met F1 TV Pro heb je de volgende mogelijkheden tot je beschikking:

  • Live naar alles Grand Prixs kijken én de testdagen in Barcelona.
  • Toegang tot de onboard camera’s van alle coureurs.
  • Live meeluisteren naar alle board radio’s
  • Battle mode (twee camera’s van twee coureurs)
  • Exclusief pitlane kaneel met professioneel commentaar
  • 35 jaar aan historische races en beelden terugkijken!
  • Normale kosten: 65 euro per jaar, nu GRATIS.

Gratis F1 TV Pro activeren

Het bovenstaande krijg je als Ziggo-abonnee dus geheel gratis. Om dit aanbod te activeren ga je naar de officiële website van de Formula 1.

  1. Maak op Formula1.com een account aan en meld jezelf aan.
  2. Kies vervolgens in het menu voor ‘koppel je accounts’. Hiermee kan je je F1-account en Ziggo-account aan elkaar koppelen.
  3. Je bent klaar voor de start van het Formule 1 seizoen. Download de F1 app op je televisie of kijk online naar alle actie van 2020.

Heb je al een F1 TV Pro account?

Heb je al een betaald F1 TV Pro account én heb je ook een Ziggo-abonnement met Ziggo Sport totaal? Annuleer dan zelf even je F1 TV Pro-abonnement en doorloop de bovenstaande stappen. Het opzeggen van je betaalde versie van F1 TV Pro kan gemakkelijk via jouw account-instellingen op de website van Formula1.com.

 

Plaats een reactie