Laatste F1 tickets voor GP Saoedi-Arabië en Abu Dhabi

Het is de afgelopen jaren niet zo spannend geweest als dit seizoen. Max Verstappen en Lewis Hamilton wisselen elkaar regelmatig af als leider in het F1 klassement. Tijdens de Grand Prix van Mexico deed Verstappen echter goede zaken door wederom 25 punten bij te schrijven en het verschil naar 19 punten te brengen. Met nog slechts vier races te gaan is het erop of eronder voor de kemphanen. Hoeveel punten er nodig zijn voor het kampioenschap is echter lastig te voorspellen.

De ontknoping van de Formule 1

De resterende races zijn: Brazilië, Qatar, Saoedi-Arabië en Abu Dhabi. Dit betekent dat er een maximale score van 104 punten (4 * 25 + snelste raceronde) te behalen valt. Hierbij komt nog dat de Grand Prix van Brazilië wordt verreden met een sprintkwalificatie. Ook hier zijn dus nog 3 punten te halen. Hiermee komt het totaal op 107 punten. Mochten geen van beide heren uitvallen en er voor ieder punt geknokt wordt, dan kan je stellen dat Verstappen nog 88 punten nodig heeft ( het maximale te behalen aantal punten 107 – 19 huidige verschil met Hamilton). Bij een uitvaller van de Brit kan de beslissing echter nog eerder vallen, maar andersom geldt dat ook. Kortom: niets is zeker en het is alleen maar gissen naar het verloop van dit historische wereldkampioenschap.

Wanneer wordt Max Verstappen kampioen in de Formule 1?

In de Formule 1 is niets zeker en daarom is het lastig om te voorspellen wanneer Verstappen niet meer in te halen is voor Hamilton. Diverse kenners en media verwachten dat de beslissing pas in de laatste twee races zal vallen. Dit zou betekenen dat Verstappen of Hamilton zich na de Grand Prix van Saoedi-Arabië of Abu Dhabi wereldkampioen mag noemen. Aankomende week in Brazilië gaat de beslissing namelijk nog niet vallen, zelfs met een uitvaller van één van beide heren is de kans op een beslissing in oliestaat Qatar nihil.

Laatste kans voor F1 tickets!

Met nog vier races te gaan is het ook direct je laatste kans om live bij een historisch moment aanwezig te zijn. De laatste tickets voor de Grand Prix van Saoedi-Arabië en Abu Dhabi zijn nu in de verkoop en gaan als warme broodjes over de digitale toonbank. Mocht je een race willen meemaken om nooit meer te vergeten dan is dit je kans! Trakteer jezelf op een onvergetelijke reis naar Saoedi-Arabië of Abu Dhabi, want dit maak je wellicht nooit meer mee.

Grand Prix Saoedi-Arabië

Compleet verzorgde F1 reis naar Saoedi-Arabië vanaf € 1949,- (LAATSTE KANS). De reis wordt verzorgd door TUI en is inclusief vlucht, verblijf, transfer en toegangskaarten.

Grand Prix Abu Dhabi

losse tickets (zaterdag en zondag) vanaf € 525 of hier vanaf € 499,- of een verzorgde F1 reis (incl. vlucht, verblijf, transfer en toegangskaarten) vanaf € 1299,-.

Tip: wellicht heb je nog vakantie vouchers liggen van je door corona geannuleerde zomervakantie van TUI of Stip Reizen. Gebruik deze indien mogelijk.

Wanneer denk jij dat de beslissing valt? Laat het weten in de reacties hieronder.

Plaats een reactie