Trein naar circuit van Zandvoort

De trein naar het circuit van Zandvoort rijdt tijdens het weekend van de Grand Prix extra vaak. Dat heeft NS bekendgemaakt. Tijdens het eerste weekend van mei zal er iedere vijf minuten een trein naar Zandvoort vertrekken. De NS verwacht van vrijdag t/m zondag iedere dag circa 50.000 mensen naar de Grand Prix van Zandvoort te vervoeren.

Iedere vijf minuten een trein naar Zandvoort

Op 3 mei 2020 wordt de Grand Prix van Zandvoort verreden. Gedurende het eerste weekend van mei wordt daarom een topdrukte verwacht in het kustplaatsje. Om die reden heeft de NS bevestigd dat er extra treinen zullen rijden van en naar Zandvoort.

Normaliter rijden er twee treinen per uur naar Zandvoort, tijdens het raceweekend worden dat er dus twaalf per uur, wat neerkomt op iedere vijf minuten een trein. Hierdoor wordt het ook makkelijker om een overnachting buiten de stad te zoeken. Onlangs berichtte RTL nieuws dat een overnachting in Zandvoort kan oplopen tot wel 20.000 euro.

Het spoorwegenbedrijf verwacht dagelijks zo’n 50.000 mensen te vervoeren. Een enorme operatie, maar wel eentje die naadloos past in het grote mobiliteitsplan dat eerder door de organisatie werd gepubliceerd. Hierin staat onder andere dat de trein een grote factor zal in het bereikbaar maken van het circuit. Door de verwachte drukte zal Zandvoort niet met de auto bereikbaar zijn waardoor de NS een sleutelrol zal gaan vervullen. Verder zullen ProRail en NS het station zelf aanpakken door o.a. extra perrons te plaatsen.

Goedkope treinkaartjes naar Zandvoort

Ben jij een van de gelukkigen die kaartjes heeft voor de GP van Zandvoort, dan is de kans groot dat ook jij met de trein naar Zandvoort gaat. Dan is het goed om te weten dat je via diverse verkoopkanalen goedkope treinkaartjes naar Zandvoort kan bestellen.

Zo boek je het gehele jaar door via de websites Vakantieveilingen.nl en Actievandedag.nl treinkaartjes tegen flinke kortingen.

Plaats een reactie