Ziggo sport Formule 1 kijken: Slechts € 9,99 per maand

Met Ziggo Sport kijk je het gehele Formule 1 seizoen voor slechts € 9,99 per maand. Heb je geen Ziggo thuis, dan is dit de goedkoopste optie om legaal naar de F1 te kijken. Bovendien ontvang je direct ook internationaal topvoetbal.

Ziggo Sport Formule 1

Binnen Nederland is Ziggo de enige zender die de Formule 1 mag uitzenden. Zij hebben een langlopend contract met de FIA en hebben hierdoor de uitzendrechten voor deze sport.

Naast de Formule 1 wordt er echter nog veel meer sport uitgezonden op Ziggo Sport. Als sportliefhebber kan het daarom zeer aantrekkelijk zijn om je te abonneren op deze online dienst.

Om live Formule 1 te kijken via het internet hoef je geen duur abonnement af te sluiten. Met Ziggo Sport GO sluit je namelijk al een abonnement af voor € 9,99 per maand. Je ontvangt dan alles dat ook maar iets met de Formule 1 te maken heeft en direct velen anderen sporten.

Zo kan je live de vrije trainingen, kwalificaties en Grand Prixs bekijken. Omdat Ziggo Sport Go een online abonnement betreft kan je deze niet direct op je televisie ontvangen, maar middels Apple Airplay en Google Chromecast is het wel op het grote scherm te streamen.

Klik hier om de huidige Ziggo Sport GO aanbiedingen te bekijken

Voordelen van Ziggo

  • Slechts € 9,99 per maand;
  • 6 Sportkanalen op tablet, smartphone en PC;
  • Streamen naar Apple Airplay en Google Chromecast;
  • Kijk in heel Europa;
  • Ook Internationaal topvoetbal: o.a. Premier League, Primera División en Champions League.

Ziggo Sport Formule 1 kijken

Programma Ziggo Sport

Tijdens een Formule 1-weekend staat het programma van Ziggo Sport vol geprogrammeerd met F1-gerelateerde programma’s. Zo wordt het hele weekend Formule 1 café gepresenteerd. Hierin schuiven wekelijkse bekend Nederlanders aan en wordt het raceweekend besproken door een groep vaste analytici uit de racewereld.

F1 live stream kijken via RTL Duitsland

Heb je geen Ziggo Sport, dan zijn er natuurlijk nog enkele andere manieren om toch live naar de Grand Prix te kijken. Zo zendt RTL Duitsland ook ieder raceweekend uit.

Met de meeste televisieaanbieders ontvang je automatisch ook RTL Duitsland. Je zal dan wel even moeten zoeken, want het kanaal van onze Oosterburen zit bij iedere aanbieder op een ander kanaal.

Kijk via Gids.tv op welk kanaal je RTL Duitsland kan vinden.

Het enige nadeel hiervan is dat het Nederlandse commentaar, voor- en nabeschouwing vanzelfsprekend niet aanwezig zijn. Het is daarentegen wel helemaal gratis. Is je Duits dus prima of heeft Nederlands commentaar voor jou geen toegevoegde waarde? Bekijk dan de Formule 1 via RTL Duitsland.

Klik hier om de huidige Ziggo Sport GO aanbiedingen te bekijken

Formule 1 live kijken via internet

Via het internet gratis en live naar de Formule 1 kijken? Ook dat kan natuurlijk ieder weekend. Zo zijn er tal van verschillende (gratis) streams te vinden die de Grand Prixs uitzenden. De kwaliteit van deze streams is echter wel zeer variërend.

Kijk je altijd samen met vrienden of familie naar de prestaties van Max Verstappen sluit dan een klein Ziggo Sport Go abonnement af. Voor slechts € 9,99 bekijk je in topkwaliteit en overal in Europa live naar de prestaties van Max Verstappen.

Bekijk hier waar en wanneer de volgende F1 Grand Prixs worden verreden

Plaats een reactie