Is Gootickets betrouwbaar?

Inhoudsopgave

Is Gootickets.com betrouwbaar? Ja. De website is een officiƫle wederverkoper van o.a. Formule 1 en MotoGP tickets. De kans is echter aanwezig dat je nog nooit van Gootickets gehoord hebt. Gelukkig kan Trustpilot ons in dit geval geruststellen. Met meer dan 1000 reviews van klanten komt de website positief uit de test.

Als Formule 1-liefhebber is er natuurlijk niets mooier dan de race live te aanschouwen. Het laatste wat je wilt is dat je tickets niet of te laat geleverd worden. Aan de andere kant wil je ook niet de hoofdprijs betalen voor je F1 tickets. Zodoende kom je bij Gootickets terecht die de laatste kaarten hebben voor de Europese Grand Prix van jouw keuze. Maar wie of wat zit er eigenlijk achter deze website? Wij hebben het antwoord voor je.

Gootickets betrouwbaar of niet?

Gootickets is door diverse reviewwebsites bestempeld als een betrouwbaar ticketplatform. Gootickets is onderdeel van Platinum Group SAM en gevestigd in Monaco. Het is een relatief jong bedrijf dat gericht is op ticketverkoop en de technologie achter deze ticketsystemen.

Een andere website van Platinum Group is GPexperiences.com. Een website waarop voornamelijk luxueuze arrangementen verkocht worden. Hierbij kan je denken aan all-inclusive arrangementen en de Paddock-ervaring tijdens een Formule 1 Grand Prix.

Om je gerust te stellen: Gootickets is een betrouwbaar platform om je F1 tickets te boeken. Vertrouw je het toch niet helemaal? Wellicht is het dan een idee om de ervaringen van klanten te lezen op een website als Trustpilot.

Ervaringen met Gootickets

Gootickets betrouwbaar?
Gootickets.com volgens Trustpilot.

Op diverse platformen, zoals Trustpilot en Tripadvisor, heeft Gootickets een positieve review en score. Trustpilot heeft inmiddels ruim 1000 reviews van klanten bij elkaar verzamelt wat geresulteerd heeft in 4/5 sterren. Een prima score dus! Bekijk hier wat klanten te zeggen hebben op Trustpilot.com

Tripadvisor over Gootickets
Een gebruiker op Tripadvisor zegt: ”De service was goed, volgende keer gebruik ik ze opnieuw”.

Contactinformatie

  • Platinum Group S.A.M.
  • Tel. +31 852 085 769
  • Les Industries building
    2 Gabian Street
    98000 Monaco
  • Website
  • Facebook

Deel je ervaring met ons!

Zoals je wellicht gezien hebt vergelijken wij op onze website ook de ticketprijzen van deze aanbieder. Dit zouden wij niet doen als we geen vertrouwen hadden in deze aanbieder.

Wat is jouw ervaring met Gootickets? Wij en veel andere F1-liefhebbers horen het graag van je.

Laat hieronder jouw ervaring(en) achter.